Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
29.04.2021

Підозрюваному в умисному вбивстві у Новгород-Сіверському районі обрано запобіжний захід тримання під вартою

    

За процесуального керівництва Новгород-Сіверської окружної прокуратури 31-річному мешканцю Новгород-Сіверського району повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 115 КК України (Умисне вбивство).
 22 квітня у власному помешканні в с. Ларинівка Новгород-Сіверського району виявлено труп місцевого жителя зі слідами насильницької смерті. За фактом умисного вбивства Новгород-Сіверським районним відділом поліції розпочато кримінальне провадження.
За підозрою у вчиненні вбивства було затримано мешканця району, раніше засудженого за вчинення кримінального правопорушення відносно померлого. Громадянину було повідомлено про підозру за ч. 1 ст. 115 КК України.
 Суд підтримав позицію обвинувачення та застосував стосовно підозрюваного запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. Окрім того судом відмовлено стороні захисту у задоволенні скарги щодо незаконного затримання підозрюваного у зв’язку з її необґрунтованістю.
Досудове розслідування триває.
Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

За матеріалами Новгород-Сіверської окружної прокуратури
кількість переглядів: 780