Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
23.07.2021

Викрадачам дівчинки з Ніжина винесено вирок

      

Ювенальними прокурорами Ніжинської окружної прокуратури забезпечено підтримання публічного обвинувачення у кримінальному провадженні за фактом викрадення та незаконного позбавлення волі малолітньої дитини (ч. 2 ст. 146 КК України).

Вироком Ніжинського міськрайонного суду визнано винуватими:        42-річного раніше судимого чоловіка та 38-річну жінку. Суд призначив їм покарання: чоловіку у виді 1 року 6 місяців позбавлення волі, жінці - 2 роки позбавлення волі з іспитовим терміном 2 роки.

У судовому засіданні встановлено, що підсудні у січні поточного року в Ніжині викрали дівчинку - племінницю вказаної жінки, та протягом кількох днів незаконно утримували її в одному із сіл Київської області, доки не були виявлені працівниками поліції.

Примітка: вирок суду першої інстанції набирає законної сили після закінчення строку подання апеляційної скарги, встановленого КПК України, якщо таку скаргу не було подано. У разі подання апеляційної скарги судове рішення, якщо його не скасовано, набирає законної сили після ухвалення рішення судом апеляційної інстанції (ст. 532 КПК України).

Пресслужба Чернігівської обласної прокуратури

 

кількість переглядів: 1163