Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
30.07.2021

Судитимуть працівника лісової охорони, який збив на дорозі двох неповнолітніх та втік з місця ДТП

  

Ювенальним прокурором Чернігівської обласної прокуратури направлено до суду обвинувальний акт стосовно працівника державної лісової охорони за  фактом порушення правил безпеки дорожнього руху особою, яка керує транспортним засобом, що спричинило потерпілому тілесні ушкодження середньої тяжкості (ч. 1 ст. 286 КК України).

У ході слідства встановлено, що в середині вересня минулого року в м. Городня обвинувачений, керуючи автомобілем у стані алкогольного сп’яніння, проігнорувавши вимоги знаку «Надати дорогу» виїхав на перехрестя вулиць і збив мотоцикл, після чого втік з місця події. Внаслідок вказаної ДТП неповнолітні водій та пасажир мотоциклу отримали тілесні ушкодження.

Судовий розгляд вказаного кримінального провадження буде здійснюватись Городнянським районним судом Чернігівської області.

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

Пресслужба Чернігівської обласної прокуратури

 

кількість переглядів: 909