Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
17.09.2021

Вбивство 23-річної з особливою жорстокістю та цинізмом. Прокуратура наполягає на довічному позбавленні волі обвинуваченому

  

Чернігівською обласною прокуратурою подано  апеляційну скаргу на вирок Менського районного суду від 06.09.2021, яким 27-річного мешканця  м. Семенівка  визнаного винуватим за п. 7 ч. 2 ст 115 КК України (умисне вбивство з хуліганських мотивів) та призначено покарання у виді 15 років позбавлення волі.

Прокуратура не погоджується із вироком суду першої інстанції, зважаючи на невідповідність призначеного покарання ступеню тяжкості кримінального правопорушення, його цинізму та винятковій жорстокості, і подала апеляцію, у який просить суд ухвалити новий вирок та призначити обвинувачуваному покарання у виді довічного позбавлення волі.

Судом  установлено, що вночі 26 серпня 2020 року  в м. Семенівка обвинувачений з хуліганських мотивів напав на дівчину і з особливою жорстокістю та цинізмом завдав декілька ударів ножем в голову та шию. Від отриманих поранень та крововтрати дівчина померла у місцевій лікарні.

Примітка: вирок суду першої інстанції набирає законної сили після закінчення строку подання апеляційної скарги, встановленого КПК України, якщо таку скаргу не було подано. У разі подання апеляційної скарги судове рішення, якщо його не скасовано, набирає законної сили після ухвалення рішення судом апеляційної інстанції (ст. 532 КПК України).

Пресслужба Чернігівської обласної прокуратури

 

кількість переглядів: 1152