Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
23.11.2021

П’ять років позбавлення волі за жорстоке поводження з твариною - засуджено двох мешканців Ріпкинщини

   

За публічного обвинувачення Чернігівської окружної прокуратури вироком Ріпкинського районного суду Чернігівської області  двох мешканців Ріпкинської територіальної громади визнано винними у порушенні недоторканості житла та жорстокому поводжені з твариною, вчиненим умисно з особливою жорстокістю, з хуліганських мотивів, групою осіб, що призвело до загибелі тварини (ч. 1 ст. 162 та ч. 3 ст. 299 КК України).

Одному з обвинувачених, раніше судимому, призначено покарання у виді 5 років 3 місяців позбавлення волі, другому -  5 років 2 місяців позбавлення волі.

Як встановлено досудовим розслідуванням та підтверджено в ході судового розгляду 5 лютого поточного року двоє чоловіків в стані алкогольного сп’яніння незаконно проникли до одного з приватних господарств на території с. Задеріївка Ріпкинської селищної ради та жорстоко забили до смерті собаку господарів, яка не являла для них ніякої загрози.

Примітка: вирок суду першої інстанції набирає законної сили після закінчення строку подання апеляційної скарги, встановленого КПК України, якщо таку скаргу не було подано. У разі подання апеляційної скарги судове рішення, якщо його не скасовано, набирає законної сили після ухвалення рішення судом апеляційної інстанції (ст. 532 КПК України).

За інформацією Чернігівської окружної прокуратури

 

кількість переглядів: 1947