Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
29.03.2024

Призначено нового керівника Новгород-Сіверської окружної прокуратури

  

Заступник керівника Чернігівської обласної прокуратури Андрій Никифорук представив колективу Новгород-Сіверської окружної прокуратури нового керівника – Антона Дудка.

Андрій Никифорук зазначив, що Антон Дудко тривалий час працює в органах прокуратури Чернігівської області і має достатній досвід для забезпечення належної реалізації та виконання покладених на нього обов’язків.

«Сьогодні основними завданнями для всіх органів правопорядку є документування та розслідування злочинів проти миру, безпеки людства та міжнародного правопорядку, встановлення осіб, винних у злочинах проти основ національної безпеки України та забезпечення невідворотності їх покарання. Крім цього, у пріоритеті боротьба з корупцією, правопорушеннями у бюджетній сфері, сфері економічної безпеки держави та її кібербезпеки, зокрема зі злочинами, пов’язаними з атаками на об’єкти критичної інфраструктури, а також діяльністю шахрайських «кол-центрів». Слід також акцентувати увагу на захисті прав та інтересів дітей, протидії домашньому насильству, розслідуванню кримінальних правопорушень у сфері охорони навколишнього природного середовища», – зазначив заступник керівника Чернігівської обласної прокуратури.  

У свою чергу Антон Дудко подякував за довіру та запевнив, що докладе максимум зусиль задля виконання поставлених завдань.

Довідково: Антон Дудко народився у 1990 році. Закінчив Чернігівський державний технологічний університет та Національну академію прокуратури України. В органах прокуратури з 2013 року. З липня 2021 року призначений на посаду заступника керівника Новгород-Сіверської окружної прокуратури.

Пресслужба Чернігівської обласної прокуратури

кількість переглядів: 10