Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
01.12.2022

Привітання керівника обласної прокуратури з професійним святом

  

Шановні колеги!

Традиційно, вже 31 рік поспіль 1 грудня відзначаємо професійне свято працівників прокуратури. Це свято тих, хто обрав своїм покликанням служіння народу, забезпечення демократії та справедливості. Кожен працівник є невід’ємною частиною фундаменту для побудови правової європейської держави.

Для органів прокуратури, як і для всієї країни, цей рік став роком виклику і боротьби за незалежність.
Чернігівщина одна з перших прийняла на себе удар ворога. Та як би важко не було, прокурори регіону під обстрілами продовжували виконувати свої конституційні функції. Керуючись правилом «хто, якщо не ми» виїжджали на місця «прильотів», здійснювали документування та фіксацію воєнних злочинів рф.

Значна кількість наших працівників добровільно пішли боронити Україну на передову зі зброєю в руках. Один з наших колег, на жаль, загинув, захищаючи Чернігів від ворожої навали у перші дні війни.

Зараз місто потроху оговтується від воєнних дій, а прокурори роблять все можливе для того, аби змусити загарбників зрозуміти, що покарання за беззаконня й звірства неминуче.

Переконаний, що ми й надалі надійно захищатимемо права, законні інтереси суспільства і держави, докладатимемо максимум зусиль для зменшення рівня злочинності та притягнення винних до відповідальності.

Хочу подякувати всім працівникам органів прокуратури за щоденну професійну роботу, витримку та жагу до справедливості. Будьте мужніми та цілеспрямованими. Нехай у ваших родинах панує спокій, мир та благополуччя.

  

З вірністю присязі, Українському народові й Україні!

Керівник обласної прокуратури
Сергій ВАСИЛИНА

кількість переглядів: 587