Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
02.05.2023

Начальника управління житлово-комунального господарства та будівництва однієї з міських рад Чернігівської області повідомлено про підозру

  

За процесуального керівництва Чернігівської обласної прокуратури повідомлено про підозру начальника управління житлово-комунального господарства та будівництва однієї з міських рад Чернігівської області у розтраті чужого майна шляхом зловживання своїм службовим становищем, вчиненому за попередньою змовою групою осіб в особливо великих розмірах та у видачі завідомо неправдивих офіційних документів службовою особою, що спричинило тяжкі наслідки (ч. 5 ст. 191, ч. 2 ст. 366 КК України).

Досудовим розслідуванням установлено, що начальник управління житлово-комунального господарства та будівництва, зловживаючи своїм службовим становищем, за попередньою змовою з директором ТОВ розтратив грошові кошти місцевого бюджету однієї з міських рад у розмірі понад 900 тис. грн, шляхом підписання акту приймання виконаних будівельних робіт, які фактично не виконувались.

Наразі вирішується питання щодо обрання підозрюваному запобіжного заходу.

Досудове розслідування здійснюється слідчими СУ ГУНП в Чернігівській області, за оперативного супроводу УСР ДСР Національної поліції України.

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

Пресслужба Чернігівської обласної прокуратури

кількість переглядів: 878