Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
07.06.2018

Викрито черговий підпільний цех з виробництва алкогольного сурогату

Під процесуальним керівництвом прокуратури області розслідується кримінальне провадження, зареєстроване за ч. 3 ст. 204 КК України (незаконне виготовлення, зберігання, збут і транспортування з метою збуту підакцизних товарів).
У рамках кримінального провадження прокуратурою області спільно з співробітниками податкової міліції ГУ ДФС у Чернігівській області припинено діяльність чергового незаконного виробництва небезпечного для здоров’я алкогольного сурогату.
Підпільний цех, в якому виявлено фальсифікат, розташовано у одному з гаражних кооперативів м. Чернігова. Виробництво здійснювалося шляхом змішування спирту невідомого походження з водою та іншими харчовими домішками.
Реалізація недоброякісної продукції здійснювалася через торгівельну мережу та торгові точки на ринках міста.
За результатами проведених обшуків з незаконного обігу вилучено 3600 літрів фальсифікованих алкогольних напоїв та спирту орієнтовною вартістю 800 тис. грн.
На даний час у кримінальному провадженні призначено експертизи, допитуються свідки, здійснюються інші невідкладні слідчі (розшукові) дії, направлені на встановлення всіх обставин кримінального правопорушення, а також інших осіб, причетних до злочину.
Прес-служба прокуратури Чернігівської області 

кількість переглядів: 15978