Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
12.07.2018

За неповідомлення про суттєві зміни у майновому стані до адміністративної відповідальності притягнуто головного спеціаліста департаменту агропромислового розвитку облдержадміністрації

  

За принципової позиції прокуратури постановою суду від 09.07.2018 головного спеціаліста департаменту агропромислового розвитку Чернігівської  облдержадміністрації визнано винним у вчиненні адміністративного правопорушення, пов’язаного з корупцією, передбаченого ч. 2 ст. 172-6 КУпАП (порушення вимог фінансового контролю).

Прокурором у суді доведено, що посадовець не повідомив про суттєві зміни у своєму майновому стані, а саме: отримання 203 тис. грн. доходу від продажу транспортного засобу Wolkswagen Passat, Національне агентство з питань запобігання корупції, шляхом внесення такої інформації до Єдиного державного реєстру декларацій осіб, уповноважених на виконання функцій держави або місцевого самоврядування.

За такі дії судом на правопорушника накладено стягнення у виді штрафу в розмірі 100 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян (1700 грн).

Робота на вказаному напрямі триває.




Прес-служба прокуратури Чернігівської області

кількість переглядів: 1687