Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
16.10.2018

За неповідомлення про суттєві зміни у майновому стані та інші порушення вимог фінансового контролю до адміністративної відповідальності притягнуто інспектора патрульної служби поліції

  

Принципово відстоюючи свою правову позицію, прокуратурою в суді доведено винуватість інспектора патрульної служби поліції у вчиненні правопорушень, пов’язаних з корупцією.

Прокурором у суді доведено, що посадовець порушив вимоги ч. 2 ст. 52 Закону України «Про запобігання корупції» та у встановлений законом термін не повідомив Національне агентство з питань запобігання корупції про отримання доходу від продажу земельної ділянки, вартість якої склала понад 130 тис грн.

Крім того, в порушення вимог ч. 2 ст. 45 Закону України «Про запобігання корупції» несвоєчасно без поважних причин подав декларацію особи, уповноваженої на виконання функцій держави або місцевого самоврядування, за період, не охоплений раніше поданими деклараціями.

За вчинені адміністративні правопорушення у суді його визнано винним у порушенні вимог фінансового контролю, притягнуто до адміністративної відповідальності за ч. 1 та ч. 2 ст. 172-6 Кодексу України про адміністративні правопорушення та призначено стягнення у виді штрафу у розмірі 100 неоподаткованих мінімумів доходів громадян         (1700 грн.).

Робота на вказаному напрямі триває.

Прес-служба прокуратури Чернігівської області

кількість переглядів: 1614