Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
17.10.2018

За несвоєчасне подання до НАЗК декларації особи, уповноваженої на виконання функцій держави або місцевого самоврядування, до адміністративної відповідальності притягнуто депутата Жадівської сільської ради Семенівського району

  

Вкотре, відстоюючи свою правову позицію, прокуратурою в суді доведено винуватість депутата Жадівської сільської ради Семенівського району у вчиненні правопорушення, пов’язаного із корупцією.

Прокурором у суді доведено, що посадовець, без поважних причин, не подав шляхом заповнення на офіційному веб-сайті Національного агентства з питань запобігання корупції декларацію особи, уповноваженої на виконання функцій держави або місцевого самоврядування, за 2017 рік у встановлений законом термін до 1 квітня 2018 року.

Постановою суду правопорушника визнано винним у вчиненні адміністративного правопорушення, пов’язаного з корупцією, передбаченого ч. 1 ст. 172-6 КУпАП (порушення вимог фінансового контролю) та накладено стягнення у виді штрафу в розмірі 50 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян (850 грн.).

Робота на вказаному напрямі триває.

Прес-служба прокуратури Чернігівської області

кількість переглядів: 1574