Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
23.10.2018

За несвоєчасне подання до НАЗК декларації особи, уповноваженої на виконання функцій держави або місцевого самоврядування, до адміністративної відповідальності притягнуто колишнього посадовця Варвинського районного військового комісаріату

  

Прокуратурою в суді доведено винуватість колишнього посадовця Варвинського районного військового комісаріату у вчиненні правопорушень, пов’язаних з корупцією.

Встановлено, що у порушення вимог абзацу першого ч. 2 ст. 45 Закону України «Про запобігання корупції» під час припинення діяльності, пов’язаної з виконанням функцій держави, посадовець несвоєчасно подав шляхом заповнення на офіційному веб-сайті Національного агентства з питань запобігання корупції декларацію особи, уповноваженої на виконання функцій держави або місцевого самоврядування.

Окрім того, у порушення абзацу другого ч. 2 ст. 45 Закону України «Про запобігання корупції» посадовець несвоєчасно подав декларацію особи, яка припинила діяльність, пов’язану з виконанням функцій держави або місцевого самоврядування за 2017 рік.

Постановою суду правопорушника визнано винним у вчиненні адміністративних правопорушень, пов’язаних з корупцією, передбачених ч. 1 ст. 172-6 КУпАП (порушення вимог фінансового контролю) та накладено стягнення у виді штрафу в розмірі 50 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян (850 грн.).
Робота на вказаному напрямі триває.

Прес-служба прокуратури Чернігівської області

кількість переглядів: 1779