Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
27.11.2018

Судитимуть за збут наркотичних засобів в особливо великих розмірах

  

За належного процесуального керівництва прокуратури Чернігівської області завершено досудове розслідування стосовно громадянина, обвинуваченого у вчиненні злочинів у сфері обігу наркотичних засобів (ч. 1, ч. 2, ч. 3 ст. 307 КК України, ч. 2 ст. 309 КК України) та у сфері незаконного поводження з бойовими приписами (ч. 1 ст. 263 КК України).

Установлено, що з корисливих мотивів з метою власного збагачення обвинувачений неодноразово придбавав наркотичні засоби (амфетамін) та психотропну речовину (PVP), які зберігав та в подальшому збував мешканцям міста Чернігова.

Під час санкціонованого обшуку в приміщенні гаражу, що належить зловмиснику, виявлено та вилучено амфетамін та PVP загальною масою понад 19 та 22 г відповідно, що є особливо великим розміром.

Крім того, за місцем свого проживання обвинувачений зберігав без мети збуту психотропну речовину та особливо небезпечний наркотичний засіб (канабіс), а також без передбаченого законом дозволу - придатні до стрільби боєприпаси.

Наразі обвинувальний акт стосовно фігуранта направлено до суду, за вчинене йому загрожує покарання у виді позбавлення волі на строк до 12 років із конфіскацією майна.

Прес-служба прокуратури Чернігівської області

кількість переглядів: 1810