Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
18.01.2019

Завершено розслідування корупційного кримінального правопорушення, пов’язаного з отриманням службовою особою неправомірної вигоди

  

За належного процесуального керівництва Семенівського відділу Менської місцевої прокуратури завершено досудове розслідування стосовно головного спеціаліста відділу контролю за використанням та охороною земель у Корюківському, Семенівському, Новгород-Сіверському районах Головного управління Держгеокадастру у Чернігівській області.

Як встановлено, у жовтні 2018 року обвинувачений, використовуючи свої повноваження для отримання неправомірної вигоди, вимагав та одержав від приватного підприємця автозапчастини до транспортного засобу на суму більше 7 тис грн за невжиття заходів контролю за використанням підприємством земельних ділянок на території Семенівського району.

Наразі досудове розслідування відносно обвинуваченого закінчено, обвинувальний акт за ч. 3 ст. 368 КК України направлено до суду для розгляду по суті.

Довідково: санкція ч. 3 ст. 368 КК України передбачає покарання від п’яти до десяти років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю та конфіскацією майна.

 

Прес-служба прокуратури Чернігівської області

 

 

 

 

 

 

кількість переглядів: 1671