Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
22.01.2019

Заступник прокурора області Олександр Бутович 22.01.2019 провів особистий прийом громадян у м. Корюківка

  

 

На виконання вимог ст. 22 Закону України «Про звернення громадян» заступник прокурора області Олександр Бутович 22.01.2019 здійснив особистий прийом громадян у м. Корюківка.

Незважаючи, що органи прокуратури законодавчо позбавлені функції нагляду за додержанням прав і свобод людини і громадянина, додержання законів з цих питань органами виконавчої влади, органами місцевого самоврядування, їх посадовими і службовими особами (загального нагляду) громадяни і надалі продовжують звертатися на особистий прийом до прокурорів з питань, що вже не віднесено до компетенції прокуратури.

Так, на прийом до заступника прокурора області Олександра Бутовича звернулися громадяни з питань земельного законодавства. Заявникам у межах повноважень роз’яснено компетенцію органів прокуратури, державної влади та органів місцевого самоврядування щодо ефективного вирішення порушених питань.

Нагадуємо, що керівництво прокуратури області особливу увагу приділяє особистому прийому громадян як у прокуратурі області, так і за місцем їх проживання.

З графіком виїзних приймалень, а також розкладом прийому громадян у прокуратурі Чернігівської області можна ознайомитись у розділі «Приймальня громадян» на офіційному веб-сайті прокуратури області: https://chrg.gp.gov.ua/ua.

 

Прес-служба прокуратури Чернігівської області

 

 
 
кількість переглядів: 1516