Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
06.03.2019

Прокурор області Володимир Комашко 5 березня провів особистий прийом громадян у м. Ічня

  

Розгляд звернень та особистий прийом громадян є одним із важливих напрямів діяльності органів прокуратури, спрямований на реальний захист прав і свобод людини та громадянина зміцнення законності й правопорядку.

Так, на виконання вимог ст. 22 Закону України «Про звернення громадян» прокурор області Володимир Комашко 05.03.2019 здійснив особистий прийом громадян у м. Ічня.

П’ять громадян скористалося правом на особисте спілкування з прокурором області з питань стану слідства у кримінальних провадженнях.

Прокурор області Володимир Комашко вислухав усіх громадян, роз’яснив вимоги чинного законодавства та зазначив, що всі заяви будуть ретельно вивчені, за результатами їх розгляду прийняті законні та обґрунтовані рішення.

Нагадуємо, що керівництво прокуратури області особливу увагу приділяє особистому прийому громадян як у прокуратурі області, так і за місцем їх проживання.

З графіком виїзних приймалень, а також розкладом прийому громадян у прокуратурі Чернігівської області можна ознайомитись у розділі «Приймальня громадян» на офіційному веб-сайті прокуратури області: https://chrg.gp.gov.ua/ua.

Прес-служба прокуратури Чернігівської області

 

кількість переглядів: 1323