Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
03.04.2019

Прокуратурою направлено до суду обвинувальний акт стосовно чоловіка, який намагався перемістити наркотики через кордон, помістивши їх у обгортки з-під цукерок

  

Під процесуальним керівництвом прокуратури області, слідчим відділом УСБУ у Чернігівській області завершено досудове розслідування у кримінальному провадженні за фактами зберігання особливо небезпечного наркотичного засобу та закінченого замаху на контрабанду, а саме його переміщення через митний кордон України з приховуванням від митного контролю (ч. 1 ст. 309, ч. 2 ст. 15 ч. 2 ст. 305 КК України).

Встановлено, що прямуючи до м. Рига Латвійської Республіки 25-річний зловмисник намагався перемістити через митний кордон України 2 цигарки та 12 імітованих під цукерки обгортки з особливо небезпечним наркотичним засобом канабісом, а також 2 фольгові згортки з амфетаміном.

Психотропну речовину та наркотичний засіб чоловік придбав у м. Херсон. Вказані речовини йому вдалося перемістити спочатку до м. Одеса, а потім до м. Києва. І лише у зоні митного контролю поста «Нові Яриловичі» Чернігівської митниці ДФС, під час огляду, правоохоронці виявили та вилучили канабіс та амфетамін, які обвинувачений приховав у сумці з особистими речами.

Наразі досудове розслідування стосовно правопорушника завершено, обвинувальний акт направлено до суду для розгляду по суті.

Прес-служба прокуратури Чернігівської області

кількість переглядів: 1352