Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
16.04.2019

Прокуратурою направлено до суду обвинувальний акт у кримінальному провадженні стосовно 27-річної жінки, яка обвинувачується у контрабанді

  

Під процесуальним керівництвом прокуратури області, слідчим відділом УСБУ у Чернігівській області завершено досудове розслідування у кримінальному провадженні за фактом закінченого замаху на контрабанду особливо небезпечного наркотичного засобу канабісу, а саме його переміщення через митний кордон України з приховуванням від митного контролю (ч. 2 ст. 15 ч. 2 ст. 305 КК України).

Встановлено, що прямуючи до Російської Федерації в якості пасажира мікроавтобусу «Мерседес», 27-річна жінка намагалася перемістити через митний кордон особливо небезпечний наркотичний засіб канабіс.

Зловмисниця приховала наркотичний засіб помістивши його до паперової коробки, яку поклала до кишені спортивної куртки.

Однак, у зоні митного контролю міжнародного пункту пропуску для автомобільного сполучення «Сеньківка», правоохоронцями було виявлено та вилучено наркотичний засіб.

Наразі досудове розслідування стосовно правопорушниці закінчено, обвинувальний акт направлено до суду для розгляду по суті.

Прес-служба прокуратури Чернігівської област

кількість переглядів: 1294