Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
27.06.2019

Місцевого жителя підозрюють у розбійному нападі на неповнолітнього

  

Під процесуальним керівництвом Чернігівської місцевої прокуратури слідчим відділом Чернігівського відділу поліції ГУНП в Чернігівській області здійснюється досудове розслідування у кримінальному провадженні за фактом нападу з метою заволодіння чужим майном, поєднаного з погрозою застосування насильства, небезпечного для здоров’я особи, яка зазнала нападу (розбій).

Як з’ясувалося,  25.06.2019 на вул. В’ячеслава Чорновола у м. Чернігові до підлітка, 2002 року народження, звернувся чоловік та удавши, що йому дуже потрібно подзвонити, заволодів мобільним телефоном неповнолітнього вартістю 3999 грн.

Хлопець вимагав повернути його мобільний телефон, однак чоловік дістав предмет, зовні схожий на пістолет, та погрозив підлітку застосуванням насилля, після чого втік з телефоном у невідомому напрямку.

Завдяки оперативній роботі співробітників правоохоронних органів підозрюваного було затримано безпосередньо після вчинення злочину. До суду скеровано клопотання про обрання йому запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Досудове розслідування триває.

Довідково: ч. 1 ст. 187 КК України передбачає покарання у виді позбавлення волі на строк від трьох до семи років.

За інформацією Чернігівської місцевої прокуратури

кількість переглядів: 1359