Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
02.07.2019

Ніхто не уникне відповідальності

  

Начальником Коропським відділу Бахмацької місцевої прокуратури затверджено та направлено до суду для розгляду по суті обвинувальний акт стосовно 29-річного чоловіка за обвинуваченням у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч. 1 ст. 121, ч. 2 ст. 125 КК України (умисне тяжке тілесне ушкодження та легкі тілесні ушкодження, що спричинили короткочасний розлад здоров’я або незначну втрату працездатності).

У ході досудового розслідування встановлено, що у грудні 2018 року та березні 2019 року, молодик на ґрунті особистих неприязних відносин заподіяв трьом місцевим жителям тілесні ушкодження різного ступеня тяжкості.29-річному чоловіку було оголошено про підозру, однак останній з метою уникнення кримінальної відповідальності за скоєне зник та покинув територію Украни виїхавши до Росії.

Чоловік був оголошений в розшук. У ході проведення оперативно-розшукових заходів зловмисника затримано та обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

Довідково: у разі визнання чоловіка винуватим у пред’явленому обвинуваченні останньому загрожує від 5 до 8 років позбавлення волі.

 
За інформацією Коропського відділу
Бахмацької місцевої прокуратури
кількість переглядів: 1303