Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
04.07.2019

Хотів телефон – отримав 5 років позбавлення волі

  

Набрав чинності вирок Сосницького районного суду Чернігівської області від 19 листопада 2018 року, яким жителя міста Сновськ засуджено до 5 років позбавлення волі за вчинення злочину, передбаченого частиною другою статті 186 Кримінального кодексу України (грабіж, поєднаний з насильством, яке не є небезпечним для життя чи здоровя потерпілого, вчинений повторно).

Прокурором доведено, що 02.03.2017 неодноразово судимий обвинувачений запросив місцевого мешканця до будинку свого знайомого, який розташований у центрі міста Сновськ, для спільного вживання алкоголю. Швидко довівши жертву до стану алкогольного сп’яніння, діючи відкрито для потерпілого та власника будинку, 40 – річний зловмисник безпричинно наніс декілька ударів по обличчю П., після чого відкрито заволодів належним йому мобільним телефоном, який знаходився у внутрішньому кармані. Самого потерпілого виштовхав з будинку.

Незважаючи на повне не визнання вини обвинуваченим, прокурорами у суді надано беззаперечні докази його винуватості у вчиненні інкримінованого злочину.

Наразі ухвалою Чернігівського апеляційного суду вирок Сосницького районного суду залишено без змін.

За інформацією Сновського відділу
Менської місцевої прокуратури        

кількість переглядів: 1365