Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
09.07.2019

Чоловік, який обвинувачується у жорстокому вбивстві поблизу автомобільної траси в с. Плиски Борзнянського району постане перед судом

За процесуального керівнитва Борзнянського відділу Бахмацької місцевої прокуратури завершено досудове розслідування у кримінальному провадженні стосовно 30-річного чоловіка, який обвинувачується в умисному протиправному заподіянні смерті іншій людині (ч. 1 ст. 115 КК України).

Як з’ясувалося у ході слідства, у вечірній час 12 квітня 2019 року між загиблим та 30-річним незнайомим чоловіком, який перебував у стані алкогольного сп’яніння, виникла сварка. Під час конфлікту чоловік завдав 4 удари металевою арматурою по голові потерпілого.

Від отриманих тілесних ушкоджень чоловік помер на місці.Згодом особу зловмисника установлено, затримано у порядку ст. 208 КПК України та обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.Наразі обвинувальний акт стосовно нього направлено до суду.

Нагадаємо, відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.Довідко: санкція інкримінованої статті передбачає покарання у виді позбавлення волі на строк від 7 до 15 років позбавлення волі.

За інформацією Бахмацької місцевої прокуратури

кількість переглядів: 1255