Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
12.07.2019

За ухилення від призову на строкову військову службу чоловік постане перед судом

  

Під процесуальним керівництвом Чернігівської місцевої прокуратури завершено досудове розслідування у кримінальному провадженні, розпочатому за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ст. 335 КК України (ухилення від призову на строкову військову службу).

Прокуратурою висунуто обвинувачення місцевому мешканцю у тому, що за відсутності поважних причин він не прибув до Чернігівського об'єднаного міського військового комісаріату, про причини своєї неявки не повідомив, у зв’язку з чим ухилився від призову на строкову військову службу.

При цьому обвинувачений був належним чином повідомлений про необхідність прибуття у квітні поточного року до Чернігівського об'єднаного міського військового комісаріату для відправки до військової частини з метою проходження строкової військової служби, а також про наслідки неявки за викликом.

Наразі, обвинувальний акт направлено до суду, який ухвалить остаточне рішення у даній справи. У разі визнання чоловіка винуватим у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ст. 335 КК України, йому загрожуватиме покарання у виді обмеження волі на строк до трьох років.

За інформацією Чернігівської місцевої прокуратури

кількість переглядів: 1546