Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
05.08.2019

Обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою чоловіку, якого підозрюють у вбивстві

  

Під процесуальним керівництвом Чернігівської місцевої прокуратури слідчим відділом Чернігівського відділу поліції ГУНП в Чернігівській області здійснюється досудове розслідування за фактом умисного протиправного заподіяння смерті потерпілому (ч. 1 ст. 115 КК України).

Наразі з’ясовано, що 29 липня  2019 року, підозрюваний, перебуваючи в стані алкогольного сп’яніння, знаходячись на території «Бобровицького кладовища» у м. Чернігові, з мотивів раптово виниклих особистих неприязних відносин, умисно наніс потерпілому численні удари руками та ногами по голові та шиї, чим спричинив тілесні ушкодження від яких він помер.

В подальшому, чоловік відтягнув тіло до р. Десна, та з метою приховання вчиненого кримінального правопорушення, вкинув труп до річки.
Завдяки злагодженій роботі працівників правоохоронних органів підозрюваного затримано за підозрою у вчиненні злочину того ж дня.

За принципової позиції слідчого та прокурора в судовому засіданні, ухвалою слідчого судді Деснянського районного суду м. Чернігова від 01.08.2019 підозрюваному обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою строком 60 днів.

Слідство триває.

Довідково: ч. 1 ст. 115 КК України передбачає безальтернативне покарання у виді позбавлення волі на строк від 7 до 15 років.

За інформацією Чернігівської місцевої прокуратури

кількість переглядів: 1284