Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
06.08.2019

Виконуючий обов’язки прокурора області Юрій Балєв 6 серпня провів особистий прийом громадян у місті Чернігові

  

Розгляд звернень та особистий прийом громадян є одним із важливих напрямів діяльності органів прокуратури, спрямований на реальний захист прав і свобод людини та громадянина, зміцнення законності й правопорядку.

Так, на виконання вимог ст. 22 Закону України «Про звернення громадян» Юрій Балєв 6 серпня провів особистий прийом громадян у приміщенні прокуратури області.

Правом на особисте спілкування з виконуючим обов’язки прокурора скористалося 4 громадянина, які звернулися з питань стану слідства у кримінальному провадженні, а також щодо виселення з житла та можливості представництва інтересів громадянина у суді.

Юрій Балєв вислухав усіх громадян, роз’яснив вимоги чинного законодавства та зазначив, що всі заяви будуть ретельно вивчені, за результатами їх розгляду прийняті законні та обґрунтовані рішення.

Нагадуємо, що органами прокуратури області приділяється особлива увага особистому прийому громадян як у прокуратурі, так і за місцем проживання громадян.

Керівництво прокуратури здійснює прийом громадян  у визначений час відповідно до графіку та розкладу, з яким громадяни можуть ознайомитись у розділі «Приймальня громадян» на офіційному веб-сайті прокуратури області: https://chrg.gp.gov.ua/ua.

Прес-служба прокуратури Чернігівської області

кількість переглядів: 1186