Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
30.08.2019

Під процесуальним керівництвом Чернігівської місцевої прокуратури здійснюється досудове розслідування у кримінальному провадженні за фактом спричинення тілесних ушкоджень Стаху І.О.

  

Мережею Інтернет активно поширюється інформація про здійснення нападу на журналіста Стаха І.О.

Дійсно, під процесуальним керівництвом Чернігівської місцевої прокуратури слідчим відділом Чернігівського відділу поліції ГУНП в Чернігівській області здійснюється досудове розслідування у кримінальному провадженні за фактом умисного спричинення тілесних ушкоджень Стаху І.О.

Досудовим розслідуванням встановлено, що 29.08.2019, близько 18 години, невстановлені особи, знаходячись на перехресті вулиць Ціолковського та Попова у місті Чернігові, спричинили тілесні ушкодження потерпілому.

Згідно відповіді Чернігівської обласної організації Національної спілки журналістів України Стах І.О. є членом Національної спілки журналістів України з 2010 року, має членський квиток, який отримав у 2019 році. Однак, він не є штатним чи позаштатним працівником жодного офіційно зареєстрованого ЗМІ (професійним журналістом відповідно до чинного законодавства).

У зв’язку з викладеним, відомості за фактом умисного спричинення тілесних ушкоджень Стаху І.О. внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 125 КК України (умисне легке тілесне ушкодження).

Досудове розслідування у кримінальному провадженні триває. Його стан перебуває на постійному контролі керівництва Чернігівської місцевої прокуратури. Незалежно від посади і роду занять потерпілого слідчим у кримінальному провадженні буде проведено повне та всебічне досудове розслідування.

 

За інформацією Чернігівської місцевої прокуратури

 

кількість переглядів: 1130