Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
05.09.2019

У Чернігові викрито групу осіб, які займались незаконним збутом наркотиків в місцях позбавлення волі

  

Органами прокуратури Чернігівської області постійно вживаються заходи, направлені на протидію незаконному обігу наркотичних засобів.

Відтак, за процесуального керівництва прокуратури Чернігівської області та оперативного супроводу Головного управління Національної поліції у Чернігівській області, 2 вересня 2019 року задокументовано  діяльність групи осіб, яка займалась збутом наркотичного засобу – метадону (фенадону) у Чернігівський слідчий ізолятор.

В поле зору правоохоронців ці особи потрапили у квітні 2019 року.

Протягом п’яти місяців злагодженої та послідовної роботи органу поліції та прокурорів встановлено, що зловмисник передавав таку речовину двом спільникам, які утримувалися у місці позбавлення волі та в подальшому збували наркотики іншим ув’язненим.

За результатами обшуків за місцем проживання зловмисника та в Чернігівському слідчому ізоляторі вилучено наркотичні засоби, ваги, ампули, грошові кошти.

Наразі прокурором повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 307 КК України та до суду подано клопотання про обрання запобіжного заходу у виді тримання під вартою.

 

Довідково: санкція статті передбачає покарання у виді позбавлення волі на строк до десяти років з конфіскацією майна.

 

 

Прес-служба прокуратури Чернігівської області

кількість переглядів: 1274