Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
17.09.2019

Замах на вбивство та підпал: прокуратура скерувала до суду обвинувальний акт

  

За належного процесуального керівництва Козелецького відділу Ніжинської місцевої прокуратури завершено досудове розслідування стосовно двох жителів Козелецького району, один з яких обвинувачується у спричиненні тілесних ушкоджень односельцю, закінченому замаху на вбивство та підпалі будинку.

З’ясовано, що 28 березня 2019 року обвинувачені прийшли до будинку свого знайомого односельця. Перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння, чоловіки  нанесли потерпілому множині удари, після чого один з них відвів чоловіка до річки Десна та намагався втопити. На заваді цьому став інший обвинувачений.

Проте, зловмисник не зупинився, та намагався вбити потерпілого, накинувши останньому телефонний дріт на шию. В подальшому, вдарив чоловіка дерев’яною палицею по голові. Вважаючи, що потерпілий знаходиться без свідомості умисно вчинив підпал будинку, який вогнем знищено вщент.

При цьому, потерпілий зміг самостійно вийти з палаючого будинку.  Тож один із злочинів не вдалося завершити з причин, що не залежали від волі обвинуваченого.

Наразі обвинувальний акт у кримінальному провадженні направлено до суду для розгляду по суті.

Прес-служба прокуратури Чернігівської області

кількість переглядів: 1488