Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
23.09.2019

Під процесуальним керівництвом прокуратури області здійснюється розслідування дорожньо-транспортної пригоди, що сталася 23 вересня у м. Чернігові

  

Під головуванням виконуючого обов’язки прокурора області Юрія Балєва, зранку, 23 вересня, відбулася оперативна нарада, на якій обговорено обставини вчинення дорожньо-транспортної пригоди з чотирма загиблими, що сталася близько опівночі цього ж дня у м. Чернігові, та організацію здійснення процесуального керівництва у кримінальному провадженні.

За попередніми даними, 23.09.2019 приблизно о 00 год. 10 хв. водій, 2001 р.н., керуючи автомобілем Volkswagen Passat, рухаючись в м. Чернігові по вул. 1-го Травня зі сторони перехрестя з вул. Рокосовського до перехрестя з проспектом Перемоги, виїхав за межі проїзної частини на лівий, по напрямку руху автомобіля,  тротуар, де здійснив наїзд на придорожнє дерево.

В результаті дорожньо-транспортної пригоди водій та 3 пасажири померли на місці. Пасажирка автомобіля, 2001 року народження, доставлена до лікарні з тілесними ушкодженнями.

Вжиття першочергових слідчих (розшукових) заходів на місці події забезпечили заступники прокурора Чернігівської області, заступник керівника Чернігівської місцевої прокуратури, слідчий ГУНП в Чернігівській області та слідчо-оперативна група ЧВП ГУНП в Чернігівській області у повному складі.

Проведення слідчих дій, спрямованих на встановлення обставин злочину, триває. Також з’ясовуються причини та умови, що сприяли вчиненню правопорушення.

Процесуальне керівництво у кримінальному провадженні здійснюється прокурорами регіональної прокуратури. Хід його розслідування взято на контроль керівництвом прокуратури.

Прес-служба прокуратури Чернігівської області

кількість переглядів: 1162