Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
24.09.2019

Чотири особи підозрюються у жорстокому вбивстві

  

Під процесуальним керівництвом Чернігівської місцевої прокуратури слідчим відділом Чернігівського районного відділення поліції Чернігівського відділу поліції ГУНП в Чернігівській області здійснюється досудове розслідування за фактом умисного вбивства (п. 12 ч. 2 ст. 115 КК України).

Встановлено, що 15.09.2019, близько четвертої години ранку, підозрювані, знаходячись у одному з будинків у с. Гущин Чернігівського району, маючи умисел на вбивство колишнього співмешканця своєї спільниці, умисно нанесли потерпілому понад 90 ударів руками, ногами, а також сторонніми предметами в різні ділянки голови, тіла та кінцівок. Смерть чоловіка настала внаслідок набряку головного мозку, забою головного мозку, внутрішньочерепної травми з переломами кісток черепа.

Після вчинення злочину всі підозрювані зникли з місця пригоди.

Проте завдяки злагодженій роботі працівників правоохоронних органів, оперативним шляхом встановлено причетність 4 осіб до вчинення злочину, серед яких 3 чоловіки та 1 жінка.

Наразі всім особам повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого п. 12 ч. 2 ст. 115 КК України (умисне вбивство вчинене за попередньою змовою групою осіб).

За клопотаннями слідчого, погодженими прокурором, їм обрано запобіжні заходи у вигляді тримання під вартою строком 60 днів без права внесення застави.

Слідство триває.

Довідково: п. 12 ч. 2 ст. 115 КК України передбачає покарання у виді позбавлення волі на строк від 10 до 15 років або довічне позбавлення волі.

За інформацією Чернігівської місцевої прокуратури

кількість переглядів: 1425