Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
18.10.2019

Прокуратурою направлено до суду обвинувальний акт стосовно чоловіка, який намагався перемістити наркотик через кордон, помістивши його у шкарпетку

  

Під процесуальним керівництвом прокуратури області, слідчим відділом УСБУ у Чернігівській області завершено досудове розслідування у кримінальному провадженні за фактом закінченого замаху на контрабанду особливо небезпечного наркотичного засобу - канабісу, тобто його переміщення через митний кордон України з приховуванням від митного контролю (ч. 2 ст. 15 ч. 2 ст. 305 КК України).

Встановлено, що прямуючи до м. Мінськ Республіки Білорусь, 26-річний зловмисник намагався перемістити через митний кордон України  полімерний пакетик з наркотичним засобом канабісом. Обвинувачений помістив наркотик до шкарпетки, яка була одягнена на його лівій нозі. Проте у зоні митного контролю поста «Нові Яриловичі» Чернігівської митниці ДФС правоохоронці виявили та вилучили вказану речовину.

Наразі досудове розслідування стосовно правопорушника завершено, обвинувальний акт направлено до суду для розгляду по суті.

Прес-служба прокуратури Чернігівської області

кількість переглядів: 1014