Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
23.10.2019

За замах на вбивство колеги майже 8 років позбавлення волі

  

Прилуцьким міськрайонним судом Чернігівської області 11 жовтня 2019 року мешканця Чернігівського району засуджено за закінчений замах на вбивство (ч. 2 ст. 15, ч. 1 ст. 115 КК України).

Інцидент стався торік у с. Короп’є Козелецького району Чернігівської області. Обвинувачений, з мотивів особистих неприязних відносин, з гладкоствольної мисливської рушниці здійснив постріл в живіт потерпілого, спричинивши останньому тілесні ушкодження у виді вогнепального глибокого проникаючого поранення, які відносяться до тяжкого ступеню тілесних ушкоджень.

Вважаючи, що виконав усі дії, які є необхідними для доведення злочину до кінця, обвинувачений залишив місце злочину. Однак потерпілому вчасно надано медичну допомогу.

У судовому засіданні підтверджено, що чоловіки працювали в одній бригаді на лісозаготівлі та між ними склалися неприязні відносини. Того дня обвинувачений зухвало вистрілив у свого колегу, який виходив з магазину.

Свою винуватість у вчиненому зловмисник визнав частково, проте прокурор довів усі обставини вчинення чоловіком закінченого замаху на вбивство.

Відтак, судом йому призначено покарання у виді 7 років 6 місяців позбавлення волі.

До вступу вироку в законну силу обвинувачений перебуватиме під вартою.

Прес-служба прокуратури Чернігівської області

кількість переглядів: 1372