Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
25.10.2019

До 7 років 6 місяців позбавлення волі засуджено зловмисника за нанесення умисних тяжких тілесних ушкоджень, що спричинили смерть потерпілого

  

Як з’ясувалося у ході досудового розслідування, 25 січня 2019 року обвинувачений в одній компанії з потерпілим вживали спирті напої в кафе у с. Синявка Менського району. Під час раптово виниклої сварки чоловік вдарив свого товариша по голові, чим заподіяв йому тяжкі тілесні ушкодження.

З кафе потерпілого забрали його батьки, а наступного дня відвези сина до лікарні у зв’язку з погіршенням стану його здоров’я. Помер потерпілий в результаті отриманих тілесних ушкоджень 29 січня 2019 року в реанімаційному відділенні Менської центральної районної лікарні.

Відразу після цього чоловіку повідомлено про підозру та обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. Його дії органом досудового розслідування кваліфіковано за ч. 2 ст. 121 КК України.

Наразі Менським районним судом Чернігівської області кримінальне провадження розглянуто по суті.

Суд визнав як обґрунтовані та достатні докази, надані прокурором.

Як результат, вироком суду обвинуваченого визнано винуватим у вчиненні інкримінованого злочину та засуджено до 7 років 6 місяців позбавлення волі. З урахуванням приєднання невідбутої частини покарання, остаточно призначено 8 років позбавлення волі.

До вступу вироку в законну силу обвинувачений перебуватиме під вартою.

Прес-служба прокуратури Чернігівської області

кількість переглядів: 1258