Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
01.11.2019

Завершено розслідування провадження за фактом незаконного придбання, зберігання з метою збуту та збуту особливо небезпечного наркотичного засобу працівником слідчого ізолятора

  

У жовтні поточного року слідчим управлінням ГУНП в Чернігівській області за оперативного супроводу УСБУ в області під процесуальним керівництвом прокуратури Чернігівської області викрито одного із інспекторів державної установи «Чернігівський слідчий ізолятор», який налагодив схему збуту наркотичних засобів в м. Чернігові.

Співробітника СІЗО було викрито правоохоронними органами під час збуту особливо небезпечного наркотичного засобу – канабісу на одній із автозаправних станцій в м. Чернігові.

Дії правоохоронця кваліфіковані за ч. 2 ст. 307 КК України як незаконне придбання, зберігання з метою збуту та незаконний збут особливо небезпечного наркотичного засобу.

Досудове розслідування кримінального правопорушення завершено 30.10.2019, обвинувальний акт направлено до Деснянського районного суду м. Чернігова для розгляду.
   
Довідково: покарання за вчинення злочину, передбаченого ч. 2 ст. 307 КК України, визначено у виді позбавлення волі на строк від 6 до 10 років з конфіскацією майна.
   
Прес-служба прокуратури Чернігівської області

кількість переглядів: 1268