Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
07.11.2019

Прокуратурою направлено до суду обвинувальний акт стосовно чоловіка, який намагався перемістити наркотик через кордон, помістивши його у пакунок з кавою

  

Під процесуальним керівництвом прокуратури області, слідчим відділом УСБУ у Чернігівській області завершено досудове розслідування у кримінальному провадженні за фактом закінченого замаху на контрабанду особливо небезпечного наркотичного засобу - канабісу, тобто його переміщення через митний кордон України з приховуванням від митного контролю (ч. 2 ст. 15 ч. 2 ст. 305 КК України).

Встановлено, що прямуючи до Російської Федерації в якості пасажира автобуса,  обвинувачений намагався перемістити через митний кордон України паперовий згорток  з наркотичним засобом канабісом. Обвинувачений помістив наркотик у пакунок з кавою, який поклав до своєї спортивної сумки. Проте у зоні митного контролю поста «Сеньківка» Чернігівської митниці ДФС правоохоронці виявили та вилучили вказану речовину.

Наразі досудове розслідування стосовно правопорушника завершено, обвинувальний акт направлено до суду для розгляду по суті.

Прес-служба прокуратури Чернігівської області

 

кількість переглядів: 1192