Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
09.12.2019

У Бахмачі чоловік підозрюється у вчиненні замаху на вбивство

  

За процесуального керівництва Бахмацької місцевої прокуратури слідчим відділом Бахмацького ВП ГУНП в Чернігівській області здійснюється досудове розслідування у кримінальному провадженні за фактом замаху на умисне вбивство чоловіка, яке мало місце 07.12.2019 на території с. Курінь Бахмацького району Чернігівської області.

Завдяки злагодженим діям працівників прокуратури та слідчих територіального органу Національної поліції особу нападника встановлено. Ним виявився 30-річний чоловік, який під час спільного вживання алкогольних напоїв, на ґрунті раптово виниклих неприязних відносин, наніс ножем один удар по горлу потерпілого, якого своєчасно доставлено до лікарні та прооперовано.

Зловмиснику ж повідомлено про підозру за ч. 2 ст. 15, ч. 1 ст. 115  КК України (закінчений замах на умисне вбивство).

Наразі клопотання слідчого про обрання підозрюваному запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою погоджено прокурором та скеровано до суду.

Довідково: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

За інформацією Бахмацької місцевої прокуратури

кількість переглядів: 1290