Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
18.12.2019

Чернігівською місцевою прокуратурою заявлено позов про стягнення з перевізника фінансових санкцій на суму понад 100 тисяч гривень

  

Чернігівською місцевою прокуратурою заявлено позов до господарського суду області про стягнення з перевізника понад 100 тисяч гривень фінансових санкцій, нарахованих за проїзд автомобільними дорогами загального користування з перевищенням  нормативних вагових параметрів.

Вказаний факт виявлено та задокументовано посадовими особами управління Укртрансбезпеки в Чернігівській області.

Враховуючи, що нарахована сума фінансових санкцій порушником у добровільному порядку не сплачена, управлінням Укртрансбезпеки відповідні матеріали передано до місцевої прокуратури.

Слід зауважити, що перевезення небезпечних, великогабаритних і великовагових вантажів автомобільним транспортом допускається за окремим дозволом, в порядку і за плату, що визначені окремими актами законодавства.

Чернігівською місцевою прокуратурою продовжується робота, спрямована на стягнення до бюджету коштів за перевищення  транспортними засобами нормативних вагових параметрів, визначених Законом України «Про автомобільний транспорт».

Наразі на розгляді в судах залишається низка позовів зазначеної категорії.

За інформацією Чернігівської місцевої прокуратури

кількість переглядів: 1175