Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
19.12.2019

Прокурори привітали вихованців Центру соціально-психологічної реабілітації дітей з Днем Святого Миколая

  

Уже доброю традицією стали щорічні привітання прокурорів для дітей з Днем Святого Миколая.

Цього року прокурори вітали зі святом вихованців Центру соціально-психологічної реабілітації дітей служби у справах дітей облдержадміністрації в с. Хмільниця Чернігівського району.

У даному Центрі тимчасово перебуває 32 дитини віком від 3 до 18 років, які опинилися у складних життєвих обставинах, а також діти, позбавлені батьківського піклування.

Працівники прокуратури побажали дітям здоров’я, успіхів у навчанні, гарного настрою та здійснення усіх мрій, відмітивши, що метою цього заходу є, насамперед, подарувати тепло та увагу дітям, які  найбільше потребують нашої підтримки й турботи.

З нагоди свята від прокурорів вихованці закладу отримали солодощі, настільні ігри, альбоми для малювання та інші подарунки.

До привітань прокурорів регіональної прокуратури приєдналися Прилуцька та Ніжинська місцеві прокуратури, які відвідали вихованців

Прилуцького обласного будинку дитини «Надія», Прилуцького навчально-реабілітаційного центру, Ніжинського центру соціально-психологічної реабілітації дітей та Старобасанської загальноосвітньої школи-інтернату І-ІІ ступенів.
Окрім солодких подаруночків їм подарували кухонний комбайн, пилосос, комплекти білизни та посуд.

Прес-служба прокуратури Чернігівської області

 

кількість переглядів: 1503