Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
15.01.2020

Повідомлено про підозру начальнику одного із структурних підрозділів Аварійно-рятувального загону Управління ДСНС України у Чернігівській області за фактом розтрати майна

  

Під процесуальним керівництвом прокуратури Чернігівської області у минулому році УСБУ в Чернігівській області викрито начальника одного із структурних підрозділів Аварійно-рятувального загону Управління ДСНС України у Чернігівській області, який зловживаючи своїм службовим становищем здійснював розтрату пального, яке призначалося для заправки аварійно-рятувальної техніки з метою виконання рятувальних заходів.

Так, посадовець, у відданні якого перебували талони на отримання бензину, з метою особистого збагачення, продавав їх одному із працівників автозаправної станції за заниженою ціною.

На підставі сукупності зібраних доказів 14.01.2020 особі повідомлено про підозру у вчиненні корупційного кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 191 КК України – розтрата чужого майна шляхом зловживання службовою особою своїм службовим становищем.

Наразі вирішується питання про обрання підозрюваному запобіжного заходу.
   
Довідково: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

Прес-служба прокуратури Чернігівської області

кількість переглядів: 1251