Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
16.01.2020

Заступник прокурора області Павло Романчук провів особистий прийом у м. Новгород-Сіверський

  

Заступник прокурора області Павло Романчук 15 січня провів виїзний особистий прийом громадян у м. Новгород-Сіверський. Також заступник прокурора області та працівники наглядового відділу прокуратури відвідали з наглядовою перевіркою Державну установу «Новгород-Сіверська установа виконання покарань        № 31».
Насамперед прокурори вивчили умови тримання засуджених, їх матеріально-побутове забезпечення, а також стан додержання законодавства про охорону здоров’я. Зокрема, ними у супроводі начальника установи Спичака В.І. здійснено обхід території: житлової зони, медичної частини, харчоблоку та інших приміщень.
Під час особистого прийому засуджені особи звернулися із питаннями застосування умовно-дострокового звільнення, заміни покарання на більш м’яке, надання відпусток, а також щодо пенсійного забезпечення.
На усі запитання засуджених заступником прокурора області надані змістовні роз’яснення кримінально-виконавчого та іншого законодавства.
З огляду на важливість забезпечення прав осіб у місцях несвободи, керівництву установи вказано на необхідність приділення її адміністрацією належної уваги стану додержання вимог кримінально-виконавчого законодавства щодо соціально-виховної роботи із засудженими, а також технічного стану приміщень.

Прес-служба прокуратури Чернігівської області

 

кількість переглядів: 1285