Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
30.01.2020

Прокурори довели у суді винуватість уродженця Кабардино-Балкарії у вчиненні розбійних нападів, поєднаних із заволодінням майном більш як на 7 млн грн

  

За принципової позиції прокурорів вироком Чернігівського районного суду уродженця Кабардино-Балкарії визнано винуватим  у вчиненні злочинів, передбачених ч. ч. 3, 4 ст. 187 КК України (розбій).

Згідно з обвинуваченням, визнаним судом доведеним, у лютому 2017 року, обвинувачений за попередньою змовою з особами, матеріали щодо яких виділені в окреме провадження, з метою заволодіння чужим майном проникли до будинку потерпілого у м. Чернігові та шляхом нанесення побоїв, мучення, інших насильницьких дій, заволоділи його майном на суму понад 37 тис. грн.

Продовжуючи свої злочинні наміри, через декілька днів ті ж особи, з метою наживи проникли до будинку інших потерпілих у м. Сновськ та, застосовуючи насильство до них, заволоділи майном на суму понад 7 млн грн.

Відтак, за скоєне зловмиснику призначено покарання у виді 11 років позбавлення волі з конфіскацією всього належного йому майна.

Вирок законної сили не набрав.

Прес-служба прокуратури Чернігівської області

кількість переглядів: 1464