Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
25.03.2020

Прокуратура скерувала до суду обвинувальний акт за фактом зберігання карабіну системи Мосіна, двох кулеметів Дегтярьова та 320 патронів

  

Вкотре, під процесуальним керівництвом прокуратури області завершено досудове розслідування у кримінальному провадженні за фактом незаконного придбання, носіння та зберігання бойових припасів без передбаченого законом дозволу (ч. 1 ст. 263 КК України).

Як з’ясувалося, приватний підприємець незаконно зберігав вогнепальну зброю та боєприпаси до неї.

Під час санкціонованих слідчих дій у гаражному приміщенні, яке використовував фігурант справи, правоохоронці вилучили карабін системи Мосіна, два кулемети Дегтярьова «ДП-27»  та 320 патронів, які обвинувачений зберігав без передбаченого законом дозволу.

За результатами розслідування обвинувальний акт прокуратурою скеровано до суду.

Підготовче судове засідання у справі відбудеться сьогодні, 25 березня 2020 року, у Деснянському районному суді міста Чернігова.
У разі доведення вини обвинуваченому загрожує від 3 до 7 років позбавлення волі.

Довідково: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

Прес-служба прокуратури Чернігівської області

кількість переглядів: 1169