Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
12.05.2020

Інформація прокурора області Андрія Парусова про результати діяльності органів прокуратури за поточний рік на сесії облради

  

Прокурор області Андрій Парусов 12 травня проінформував громадськість та депутатів про результати діяльності органів прокуратури  у 2020 році на двадцять третій сесії Чернігівської обласної ради.

У своєму виступі прокурор області акцентував увагу на вжитих координаційних заходах та їх впливі на покращення криміногенної ситуації в регіоні.

«Завдяки реалізації комплексу системних заходів забезпечено стабілізацію злочинності в регіоні, рівень якої зменшився» - зазначив прокурор області.

Також він відмітив підвищення ефективності протидії злочинам у лісовій, земельній та бюджетній сферах, а також корупційним правопорушенням.

Окрім того, Андрій Парусов проінформував, що у поточному році на території вже викрито 4 організовані злочинні групи, що вдвічі більше ніж за аналогічний період минулого року.

До суду направлено обвинувальні акти у кримінальних провадженнях стосовно злочинних груп, які організували злочинні схеми збуту на території міста Чернігова та в Чернігівському слідчому ізоляторі наркотичних засобів; ОЗГ, що тривалий час забезпечувала діяльність чотирьох гральних залів на території області; а також банди, члени якої вчинили низку тяжких злочинів, у тому числі вбивство двох осіб.

Окремо очільник відомства зупинився на досягненнях у сфері оподаткування, результатах роботи ювенальних прокурорів, а також реалізації представницьких повноважень.

Після виступу Андрій Парусов відповів на запитання депутатів.

Прес-служба прокуратури Чернігівської області

кількість переглядів: 1413