Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
19.05.2020

Підозрюваному у збуті наркотиків у Чернігівський слідчий ізолятор обрано запобіжний захід

  

За клопотанням прокуратури 19 травня 2020 року інспектору Чернігівського слідчого ізолятору, підозрюваному у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 307 КК України, обрано запобіжний захід у виді домашнього арешту.

Нагадаємо, 17.05.2020 фігуранта було затримано в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України під час чергової спроби передачі наркотиків у СІЗО. Цього ж дня йому повідомили про підозру.

За версією слідства, ув'язнений спільно з працівником установи та цивільними особами організував схему збуту наркотичних засобів до слідчого ізолятору. У ході проведення обшуку на території установи вилучено амфетамін, канабіс та метадон. Крім того, проведено обшуки за місцем проживання фігурантів, в ході яких також вилучено наркотичні засоби та психотропні речовини.

Наразі вирішується питання щодо повідомлення про підозру іншим учасникам провадження.
   
Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

Прес-служба прокуратури Чернігівської області

кількість переглядів: 1133