Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
30.07.2020

Судом, за участі прокурора, відмовлено у задоволенні заяви суб’єкта господарювання про перегляд судового рішення за нововиявленими обставинами

  

Як повідомлялося раніше, за позовом прокуратури області частина гуртожитку державного житлового фонду, розташованого у місті Чернігові по проспекту Перемоги була передана в комунальну власність територіальної громади міста. Як результат, 46 сімей, які в ньому проживають, отримали можливість скористатися правом приватизації кімнат.

Позицію прокуратури області щодо необхідності передачі приміщення у комунальну власність підтримано рішенням господарського суду Чернігівської області, яке залишено без змін Північним апеляційним господарським судом та Верховним Судом.

Водночас,  суб’єкт господарювання, який є відповідачем у справі, звернувся до Господарського суду області із заявою про перегляд судового рішення за позовом прокурора  у зв’язку із нововиявленими обставинами.

Надавши ґрунтовну правову оцінку доводам сторін, за активної участі прокурора, 21.07.2020 у задоволенні вказаної заяви судом відмовлено.

Прес-служба прокуратури Чернігівської області  

кількість переглядів: 1094