Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
03.08.2020

Прокурор області Андрій Парусов очолив групу прокурорів, які здійснюватимуть нагляд у формі процесуального керівництва за дотриманням законів під час розслідування вбивства семирічної дитини

  

Під процесуальним керівництвом прокуратури поліцією здійснюється розслідування вбивства семирічного хлопчика. До Єдиного реєстру досудових розслідувань внесено відомості за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого     п. 2 ч. 2 ст. 115 Кримінального кодексу України (вбивство малолітньої дитини).

За даними слідства, 3 серпня 2020 року близько 7 години ранку хлопчика знайдено у соняшниковому полі біля с. Скорінець Чернігівського району з численними ножовими пораненнями.

Напередодні, 2 серпня 2020 року потерпілий разом з батьком та дідусем  їхали на автомобілі до міста Чернігова. Неподалік села Красне Чернігівського району зупинилися для відпочинку, після чого батько з сином вирушили до лісу на прогулянку, проте повернувся чоловік вже без дитини.

На місце події виїжджали керівництво прокуратури області та Чернігівської місцевої прокуратури, слідчо-оперативна група.
Наразі триває проведення невідкладних слідчих (розшукових) дій.

Групу прокурорів, які здійснюватимуть нагляд у формі процесуального керівництва за дотриманням законів під час розслідування кримінального провадження, очолив прокурор області Андрій Парусов.

Слідство перебуває на його особистому контролі.


Прес-служба прокуратури Чернігівської області

кількість переглядів: 1276