Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
07.08.2020

У ході робочої поїздки прокурор області Андрій Парусов відвідав міжнародний автомобільний пункт пропуску «Нові Яриловичі»

  

Учора, 6 серпня 2020 року, прокурор області Андрій Парусов разом з начальником Чернігівського прикордонного загону Олександром Чорним та виконуючим обов'язки начальника Північної митниці Держмитслужби Володимиром Подоляком проінспектували роботу в межах відповідальності відділу прикордонної служби «Добрянка».

До юрисдикції Чернігівського прикордонного загону належить ділянка кордону з Російською Федерацією та Республікою Білорусь протяжністю 459 км. Прикордонний контроль і пропуск через державний кордон осіб, транспортних засобів і вантажів, відповідно до чинного законодавства та міжнародних угод, здійснюється у 14 пунктах пропуску.

Тож робочий візит керівників в першу чергу стосувався роботи контрольно-пропускних пунктів, їх функціонування, умов несення служби, охорони державного кордону.

Андрій Парусов, Олександр Чорний, Володимир Подоляко відвідали міжнародний пункт пропуску для автомобільного сполучення «Нові Яриловичі».

Також очільник прокуратури взяв участь у нараді, проведеної з керівництвом загону та його офіцерським складом, на якій обговорено проблемні питання оперативно-службової діяльності прикордонників.

Прокурор області подякував за результати роботи  з приводу нещодавно викритого каналу контрабанди 424 тисяч пачок сигарет вартістю понад 15 мільйонів гривень, але вказав, що контроль за переміщенням товарів з приховуванням від митного контролю слід посилити.

За підсумками Андрій Парусов зауважив, що служба на кордоні є відповідальною і важливою. «Сьогодні ви маєте бути особливо пильними задля того, щоб ефективно протидіяти контрабанді наркотиків та зброї, а також не допустити незаконної зміни меж кордону».

Прес-служба прокуратури Чернігівської області

кількість переглядів: 1065