Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
21.08.2020

Місцевою прокуратурою чоловік підозрюється у смерті своєї співмешканки

  

Під процесуальним керівництвом Чернігівської місцевої прокуратури розслідується кримінальне провадження за фактом заподіяння середньої тяжкості, а також тяжких тілесних ушкоджень, що спричинило смерть потерпілого.

За даними слідства,  9 серпня 2020 року в одному з сіл Ріпкинського району 53-річний далекобійник приїхав додому та застав свою співмешканку в компанії з іншим чоловіком. Ревнивець вхопився за дерев’яну палицю і завдав обом численні тілесні ушкодження, після чого з місця події зник. Жінка померла ще до приїзду бригади медиків, чоловіка госпіталізували.

Наразі зловмиснику повідомлено про підозру у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч. 2 ст. 121, ч. 1      ст. 122 Кримінального кодексу України. Також йому обрано запобіжний захід у виді тримання під вартою строком на два місяці.

Досудове розслідування триває. За вчинене чоловіку загрожує до 10 років позбавлення волі.

Довідково: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

За інформацією Чернігівської місцевої прокуратури

кількість переглядів: 988