Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
25.08.2020

До Дня Незалежності України прокурорів Чернігівської області відзначено нагородами (ФОТО)

  

Сьогодні, 25 серпня 2020 року, в прокуратурі Чернігівської області під головуванням прокурора області Андрія Парусова відбулися урочистості з нагоди Дня Державного Прапора та Дня Незалежності України.

 
Участь у заході взяли перший заступник та заступники прокурора області, керівники структурних підрозділів, прокурори відділів, представники  місцевих прокуратур.

Андрій Парусов привітав колектив з 29-річницею проголошення Незалежності України та побажав прокурорам професійних досягнень, витримки та наснаги в роботі, міцного здоров’я, миру і злагоди.

Відзначаючи вагомі особисті досягнення у професійній діяльності, сумлінне і зразкове виконання службових обов’язків, керівника Ніжинської місцевої прокуратури Павла Герасименка нагороджено нагрудним знаком «За сумлінну службу в органах прокуратури». Ще трьох прокурорів відзначено нагрудним знаком «Почесний працівник прокуратури України».

До державних свят працівників прокуратури Чернігівщини заохочено також керівництвом прокуратури області, Чернігівської обласної державної адміністрації та Чернігівської обласної ради.

Пресслужба прокуратури Чернігівської області

кількість переглядів: 1091